Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Монитори

ThinkVision P44w-10

64 990 ден
61895.24

[ThinkVision P44w-10] | LenovoOnline.mk

ThinkVision P44w-10


Зголеми ја креативноста. Редефинирај ја продуктивноста.

Со големата површина на екранот од 43.4 инчи, широкиот агол на гледање и разновидните порти за поврзување, ThinkVision P44w-10 нуди неверојатно визуелно искуство и ви овозможува да бидете попродуктивни секој ден. Со своите напредни функции, овој монитор е вашиот совршен канвас за зголемување на креативноста и продуктивноста.

ВНИМАНИЕ! Моделите по нарачка се достапни 30-60 работни дена од денот на нарачката!

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >