Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Глувчиња и тастатури

Lenovo Professional Wireless Laser Mouse

Безжично ThinkPad Professional глувче

1 990 ден
1895.24

[Lenovo Professional Wireless Laser Mouse] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X30H56886

Lenovo Professional Wireless Laser Mouse

Безжично ThinkPad Professional глувче


Стилизирано безжично глувче

Full-size, 2.4GHz Wireless USB конекција, 4 насочно тркалце, невидлив ласерски сензор со 1600 DPI резолуција, можност за Multiple Pairing Protocol за USB dongle замена.

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >