Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Ранци и ташни

ThinkPad Active Backpack Medium (Black)

2 890 ден
2449.15

[ThinkPad Active Backpack Medium (Black)] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X40L45611

ThinkPad Active Backpack Medium (Black)


Професионален ранец за вашиот ThinkPad

ThinkPad Active Backpack Medium оd Lenovo е исклучително лесен и удобен, функционален ранец наменет за лаптопи до 15.6".

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >