Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad WiGig Dock

17 890 ден
17038.1

[ThinkPad WiGig Dock] | LenovoOnline.mk

ThinkPad WiGig Dock


Целосно безжичен, ултра-брз докинг за вашиот лаптоп. Со ThinkPad WiGig Dock, едноставно поставете го лаптопот со WiGig во близина на приклучната станица и инстантно поврзете се со сите ваши периферни уреди без никаков напор и без кабли! WiGig технологијата пренесува податоци до 10 пати побрзо од WiFi, со иста брзина како жичани доковите. Ќе видите како вашата продуктивност расте, но без кабли!

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >