Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad USB-C Dock 90W 2nd Gen

10 990 ден
10466.67

[ThinkPad USB-C Dock 90W 2nd Gen] | LenovoOnline.mk

ThinkPad USB-C Dock 90W 2nd Gen


ThinkPad USB-C Dock - многу функции со едно поврзување

ThinkPad USB-C Dock Gen 2 е ново универзално докинг решение кое е многу продуктивна работна станица. Можете да ги приклучите сите ваши потребни уреди за работа, вклучувајќи видео, податоци и жичани мрежи, а истовремено обезбедувајќи непрекинато напојување на вашиот лаптоп преку USB-C портата. Едноставно поврзете го вашиот лаптоп или таблет.

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >