Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad USB-C MINI Dock

7 090 ден
6752.38

[ThinkPad USB-C MINI Dock] | LenovoOnline.mk

ThinkPad USB-C MINI Dock


Зголемете ја вашата продуктивност со ThinkPad Mini Dock

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >