Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Глувчиња и тастатури

Lenovo USB Smartcard Keyboard - U.S. English with Euro symbol

2 890 ден
2752.38

[Lenovo USB Smartcard Keyboard - U.S. English with Euro symbol] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X30E51041

Lenovo USB Smartcard Keyboard - U.S. English with Euro symbol


Тастатурата Lenovo USB Smartcard Keyboard има интегриран читач на паметни картички, прилагодливо навалување и двометарски кабел за зголемување на флексибилноста и удобноста. Тастатурата Lenovo USB Smartcard Keyboard може да се користи за системи за идентификација, безбедносни веб-апликации и за обезбедување на банкарски трансакции и најавувања. Има солидна конструкција која опфаќа 104 тивки типки, вклучувајќи и две типки за Microsoft Windows. Оваа црна тастатура е достапна на многу светски јазици. Lenovo читачите на паметни картички се идеални за безбедност при автентикација на корисниците за апликации како мрежно најавување, е-влада, безбедна е-трговија и управување со здравствената заштита.

Карактеристики:

  • Full-size големина со 104 типки (вклучивајќи и типки за Windows);
  • Поддржува Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10;
  • Нуди безбедност за трансакции преку интернет користејќи дигитални потписи и сертификати;
  • Нуди три нивоа на навалување на тастатурата;
  • Вклучува кратенки за Windows за зголемена продуктивност;
  • Има USB конектор;
  • Работи со сите паметни картички што се во согласност со ISO 7816-1, 2, 3, 4 меморија и микропроцесорски паметни картички (T = 0, T = 1).


Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >