Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad Workstation Dock - 230W

13 490 ден
12847.62

[ThinkPad Workstation Dock - 230W] | LenovoOnline.mk

ThinkPad Workstation Dock - 230W


Проширете ги можностите на Вашата мобилна работна станица

ThinkPad Workstation Dock е со комплетно нов дизајн и е наменет за новата генерација мобилни работни станици ThinkPad P50 и P70. Докинг станицата нуди широк спектар на видео излези и 6 x USB 3.0 порти. Со помош на ThinkPad Workstation Dock лесно ќе се поврзете со локалната мрежа / интернет, како и со додатоците на работното место како тастатура, глувче и печатач, па можете да повеќе да сработите за пократко време.

ThinkPad Workstation Dock вклучува:
     
 •  6 x USB 3.0, еден always-on за полнење на мобилни уреди преку USB
 •     
 • 10/1000 Gigabit Ethernet
 •     
 • 2 x DisplayPort 1.2*
 •     
 • 1 x DVI-D*
 •     
 • 1 x HDMI 1.4*
 •     
 • 1 x VGA*
 •    
 • 1 x Stereo / Mic Combo Audio Port


Во комплет со 230W AC Adapter.


* Зависи од конфигурацијата на ThinkPad лаптоп.

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >