Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Ранци и ташни

Lenovo 15.6-inch Laptop Casual Backpack B210 Grey

1 490 ден
1262.71

[Lenovo 15.6-inch Laptop Casual Backpack B210 Grey ] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X40T84058

Lenovo 15.6-inch Laptop Casual Backpack B210 Grey


Лесен ранец со едноставен дизајн

В210 е лесен ранец. Функционален со едноставен дизајн, водоотпорен слој и достапна цена. Наменета е за лаптопи до 15,6". Боја - сива

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >