Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Софтвер

MS OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2019

Office Home and Business 2019 English CEE Only Medialess 2

Производот не е достапен

[MS OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2019 ] | LenovoOnline.mk

MS OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2019

Office Home and Business 2019 English CEE Only Medialess 2


Бидете продуктивни со новиот Office Home and Business 2019

Microsoft Office Home и Student 2019 го нуди најновиот и најсовремен начин на работа, помагајќи им на корисниците да комуницираат и да работат побрзо, со заштеда на време и современи функции на сите програми. Дизајнот се менува и стартерскиот екран помага да се изберат шаблони. Пакетот ги има потребните програми за домашни корисници и студенти, од креирање документи и презентации до управување со табели и маркетинг материјали, имено: Word, Excel, Power Point, One Note. Вие добивате електронска лиценца на email адресата која што ќе ја наведете. Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >