Специјализирана Lenovo продавница
Меморија

RAM PC SILICON POWER 4GB DDR4 2400MHz, CL17
Compatibility:
Warranty: 3 години
Part No: SP004GBLFU240N02

1 590 денRAM PC SILICON POWER 8GB DDR4 2666MHz, CL19
Compatibility:
Warranty: 3 години
Part No: SP008GBLFU266B02

2 690 ден


пронајдени производи


Вид
 
Големина