Специјализирана Lenovo продавница
Друго

Lenovo USB-C Cable 1m
Compatibility: Lenovo USB-C Cable 1m; Date rate 10Gbps; Support max 100W @20V/5A; Can be used with USB-C Docks, USB-C monitors with 4K video and other USB-C devices.
Warranty: 0
Part No: 4X90U90619

1 500 денThinkCentre Tiny VESA Mount II
Compatibility: Држач за монтирање зад монитор за Tiny и Nano уреди
Warranty: 0
Part No: 4XF0N03161

1 800 денLenovo Essential FHD Webcam
Compatibility: Сите уреди со USB 2.0.
Warranty: 1 година
Part No: 4XC1B34802

2 650 денLenovo Performance FHD Webcam
Compatibility: Type C to A connections support any PC or notebook
Warranty: 1 година
Part No: 4XC1D66055

3 900 ден


пронајдени производи


Вид