Специјализирана Lenovo продавница
Глувчиња и тастатури

Lenovo Essential USB mouse
Compatibility: Сите уреди со USB порта.
Warranty: 12 месеци
Part No: 4Y50R20863

690 денLenovo Essential Compact Wireless Mouse
Compatibility: Сите уреди со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4Y50R20864

950 денThinkBook Wireless Media Mouse
Compatibility: Сите уреди со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4Y50V81591

1 150 денLenovo Preferred Pro II USB Keyboard (White)
Compatibility: Сите системи со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4Y40V27451

1 490 денThinkPad Bluetooth Silent Mouse
Compatibility: Dual-host Bluetooth 5.0 to switch between 2 devices, Swift Pair to conveniently connect to new device. On-the-fly DPI adjustment: 2400, 1600, 800
Warranty: 1 година
Part No: 4Y50X88822

1 590 денLenovo Essential Wired Keyboard and Mouse Essential
Compatibility: Сите системи со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4X30L79922

1 890 денLenovo Professional Wireless Laser Mouse
Compatibility: Сите системи со USB
Warranty: 1 година
Part No: 4X30H56886

1 990 денLENOVO Preferred Pro II USB Keyboard
Compatibility: Сите системи со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4X30M86918

1 990 денLenovo USB Smartcard Keyboard - U.S. English with Euro symbol
Compatibility: Сите системи со USB порта
Warranty: 1 година
Part No: 4X30E51041

2 890 денLenovo Essential Wireless Keyboard and Mouse
Compatibility: Сите системи со USB
Warranty: 1 година
Part No: 4X30M39497

2 990 ден


14 пронајдени производи


По вид