Ексклузивна Lenovo продавница
Зошто да купите од нас?

Зошто Lenovo Exclusive Store?

Lenovo Exclusive Store е првата специјализирана онлајн продавница во Македонија за Lenovo производи.

Тука, лесно и брзо, можете да го разгледате целиот асортиман на Lenovo производи. Ние ќе ви помогнеме да го изберете најдоброто решение - за Вас или Вашата работа.


Дознајте повеќе

Кои сме ние?


Ние сме тимот на Lenovo Exclusive Store. Ја сакаме и одлично ја познаваме технологијата и веруваме дека:

решенијата на Lenovo се најдобри во РС индустријата, а Lenovo Exclusive Store - најдоброто место каде што можете да го најдете својот Lenovo.

Ние, од Ај Би Ес Македонија, сме дел од Ај Би Ес Бугарија - една од водечките ИТ компании во Бугарија. Без разлика дали продаваме компјутер за домашна канцеларија или опремуваме голема корпорација, вложуваме сè од себе и знаеме дека со нашата компетентност и внимание можеме да Ви бидеме од голема корист.

Што ви нудиме


Вашето Lenovo место

Тоа е нашето Lenovo место создадено со желба и љубов, за Вас - нашите клиенти. Ние продаваме само Lenovo и веруваме дека Ви нудиме најдобра техника.

Различни модели

Кај нас ќе најдете широк спектар на Lenovo производи, а ние со задоволство ќе Ви помогнеме да го изберете најдоброто решение за Вас или Вашата работа.

Одлично го познаваме Lenovo

Ние се гордееме со својот тим од искусни, квалификувани професионалци - консултанти и сервисни инженери, сертифицирани да работат со Lenovo производи.

Искуство и компетентност

Веќе повеќе од 12 години, освен со индивидуални клиенти, работиме со мали, средни и големи организации. Без разлика што правиме, нашиот пристап е секогаш персонализиран според Вашите потреби.

Безбедност

Овде ќе најдете само оригинални производи со гарантирано потекло. Ние сме професионалци. Ги познаваме правилата и преферираме да ги почитуваме.

Грижа

Купувајќи ја Вашата Lenovo техника од нас, Вие му верувате на сигурен партнер на кој може да сметате додека купувате и после продажбата.