Специјализирана Lenovo продавница
Аудио додатоци

Lenovo Essential Stereo Analog Headset
Compatibility: за сите преносни и десктоп системи со аудио порт
Warranty: без гаранција
Part No: 4XD0K25030

1 500 денLenovo ThinkPad X1 in ear Headphone
Compatibility: за сите преносни и десктоп системи со аудио порт
Warranty: без гаранција
Part No: 4XD0J65079

2 190 денLenovo USB Soundbar
Compatibility: со повеќето Lenovo ThinkVision monitors
Warranty: 1 година
Part No: 0A36190

2 490 ден


пронајдени производи


Вид