Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Аудио додатоци

Lenovo Essential Stereo Analog Headset

1 500 ден
1271.19

[Lenovo Essential Stereo Analog Headset] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4XD0K25030

Lenovo Essential Stereo Analog Headset


Искористете го вашиот компјутер за музика, филмови, игри и скајпОчекувана дата 25.05.2022

Лесно се прилагодува на вашето уво со помош на подвижната лента и удобно стои на вашата глава. Микрофонот опфаќа 180 степени, одговара на стандардна порта 3,5 мм од вашиот лаптоп или работна станица.

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >