Специјализирана Lenovo продавница
Софтвер

Оперативен систем Microsoft Windows 10 Home 64 bits English 1pk DSP OEI DVD
Карактеристики: Софтверски производ со налепница за лиценца, важи само при купување на нов компјутер
Вклучени продукти:
Part No: KW9-00139

7 990 денОперативен систем Microsoft Windows 10 Professional 64 bits English 1pk DSP OEI DVD
Карактеристики: Софтверски производ со налепница за лиценца, важи само при купување на нов компјутер
Вклучени продукти:
Part No: FQC-08929

8 500 денWINDOWS PRO 11 64BIT ENG DSP OEI
Карактеристики: Софтверски производ со налепница за лиценца, важи само при купување на нов компјутер
Вклучени продукти:
Part No: FQC10528

9 000 денMicrosoft OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2021
Карактеристики: Електронска лиценца со целосни информации што ги добивате преку е-пошта.
Вклучени продукти:
Part No: 26917195

15 000 денMS OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2019
Карактеристики: Електронска лиценца со целосни информации што ги добивате преку е-пошта.
Вклучени продукти:
Part No: 26917076

15 000 ден


пронајдени производи


Вид