Специјализирана Lenovo продавница
Продуктивни системи, лесни за управување со висока заштита и флексибилност.

Сигурни корпоративни системи со богати можности за управување.
Цени од 26 790 ден
Види ги моделите од Десктоп системи ThinkCentre M >


Енергетско ефикасни машини за модерно работно покружување
Цени од 26 290 ден
Види ги моделите од Десктоп системи ThinkCentre neo >

Професионални системи со високи перформанси, приспособливост и сигурност.