Специјализирана Lenovo продавница
Безкомпромисни бизнис машини. Високи перформанси и легендарна сигурност.

Тенки и лесни бизнис лаптопи за корисници што бараат повеќе
Цени од 147 990 ден
Види ги моделите од ThinkPad ThinkPad X Series >


Легендарни, супер сигурни бизнис машини со високи перформанси
Цени од 119 690 ден
Види ги моделите од ThinkPad ThinkPad T Series >


Сигурност, високи перформанси и одлична цена
Цени од 95 790 ден
Види ги моделите од ThinkPad ThinkPad L Series >


Впечатлив нов дизајн прилагоден на динамичните деловни корисници.
Цени од 181 390 ден
Види ги моделите од ThinkPad ThinkPad Z Series >

Стилски, тенок и лесен лаптоп за мали и средни бизниси.

13-инчен бизнис лаптоп за мали и средни бизниси
Цени од 64 590 ден
Види ги моделите од ThinkBook ThinkBook 13 >


14-инчен бизнис лаптоп за мали и средни бизниси
Цени од 50 690 ден
Види ги моделите од ThinkBook ThinkBook 14 >


15-инчен бизнис лаптоп за мали и средни бизниси
Цени од 59 090 ден
Види ги моделите од ThinkBook ThinkBook 15 >

Модерен дизајн и разновидни карактеристики - ниски цени, ултра мобилни или супер перформанси.

Тенок, лесен и стилски ултрабук со четири режими на работа
Цени од 53 390 ден
Види ги моделите од Lenovo IdeaPad YOGA >


Преносни компјутери погодни за мали и средни бизниси
Цени од 25 990 ден
Види ги моделите од Lenovo IdeaPad Lenovo V Series >

Моќни лаптопи за видео игри и мултимедијални апликации.

Моќни лаптопи за видео игри и мултимедијални апликации
Цени од 87 390 ден
Види ги моделите од Lenovo Gaming Lenovo Legion >