Специјализирана Lenovo продавница

Доколку сакаш,
ние ќе те контактираме тебе

Со задоволство ќе одговориме на твоите прашања.
Дали си на вистинското место? Нема подобро - ние работиме
само со Lenovo затоа што веруваме дека тоа е најдобрата PC технологија.

LENOVO EXCLUSIVE STORE
Моб. 071 213 757
Тел. 02 3100 461

Понеделник - Петок, 8:00 - 16:00

АВТОРИЗИРАН СЕРВИС LENOVO - THINK И IDEA ПРОИЗВОДИ
Тел. 02 3090 625, 02 3090 490

Понеделник - Петок, 8:30 - 17:00
Сабота, 09:00 - 14:30

АВТОРИЗИРАН СЕРВИС LENOVO - СМАРТФОНИ
Тел. 02 3090 060
Call Center: 080 080 777
Понеделник - Петок, 8:30 - 16:30

АВТОРИЗИРАН СЕРВИС ПАРТНЕР
Тел. 02 3298 338, 02 3246 225
Call Center: 0800 4 44 44

Понеделник – Петок, 09:00 – 17:00
Сабота, 10:00 – 15:00
КАДЕ ДА НÉ НАЈДЕШ

ВИДИ НА МАПА
Ул. Атинска, бр. 12, 1000 Скопје
Тел. 02 3100 461

Моб. 071 213757

Понеделник - Петок, 8:00 - 16:00

ВИДИ НА МАПА
Ул. Атинска бр.12, 1000 Скопје
Тел. 02 3090 625, 02 3090 490

Понеделник - Петок 8:30 - 17:00; Сабота 09:00 - 14:30

ВИДИ НА МАПА
Бул. Партизански Одреди бр.101, 1000 Скопје
Тел. 02 3090 060
Call Center: 080 080 777
Понеделник - Петок, 8:30 - 16:30

ВИДИ НА МАПА
ул. Борис Трајковски бр. 36, 1000 Скопје
Тел. 02 3298 338, 02 3246 225
Call Center: 0800 4 44 44

Понеделник – Петок 09:00 – 17:00; Сабота 10:00 – 15:00
ЗА ДА НЕ ПРОПУШТИШ НЕШТО ВАЖНО
NEWSLETTER
Билтен