Специјализирана Lenovo продавница
Мониторите Lenovo нудат висок квалитет на сликата, заситени и светли бои, во комбинација со висока енергетска ефикасност.
Одберете функционална ташна, ранец или торбичка според потребите и големината на преносливиот компјутер.
Оригиналните глувчиња и тастатури од Lenovo Ви овозможуваат удобност при работата.
Приклучните станици поседуваат дополнителни порти, со кои лесно може да го поврзете Вашиот лаптоп со мноштво различни периферни уреди.
Зголемете ги можностите на вашиот лаптоп со дополнителна батерија или адаптер.
Разновидни слушалки и звучници за Вашите Lenovo компјутери.
Оригинални додатоци за Вашиот Lenovo телефон за дополнителна удобност, функционалност и стил.
Проширете ја функционалноста на Вашиот таблет со додатоците на Lenovo.
Користете лиценцирани софтверски производи за Вашиот компјутерски систем и зголемете го квалитетот на Вашата работа.
Со продолжената гаранција ќе избегнете скапи поправки кои можат да настанат по истекот на гарантниот рок и ќе бидете сигурни дека системот ќе Ви работи уште долго време.
3G модеми, MicroSaver Lock, адаптери, филтри за безбедност и други додатоци, со кои може да ја подобрите функционалноста на Вашиот систем.