Специјализирана Lenovo продавница
Дополнителна гаранција

Надградба на гаранција (од 2 на 3 години) 3Y Depot/CCI upgrade from 2Y Depot/CCI; AIO
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 3 години) за AIO
Part No: 5WS0K82800

1 950 денНадградба на гаранција (од 2 на 3 години) 4Y Depot/CCI upgrade from 2Y Depot/CCI; AIO
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 4 години) за AIO
Part No: 5WS0W36570

2 350 денНадградба на гаранција (од 2 на 3 години) Upgrade Warranty from 2 years to 3 years for Yoga 7
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 3 години) за Lenovo IdeaPad Yoga 7
Part No: 5WS0K76344

2 700 денНадградба на гаранција (од 2 на 3 години) Upgrade Warranty from 2 years to 3 years for Tablet/ 3Y Depot/CCI upgrade from 2Y Depot/CCI;
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 3 години) за Tablet
Part No: 5WS0K78465

3 550 денНадградба на гаранција (од 2 на 4 години) Upgrade Warranty from 2 years to 4 years for Yoga 7-4Y Depot/CCI upgrade from 2Y Depot/CCI; Yoga 7
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 4 години) за Lenovo IdeaPad Yoga 7
Part No: 5WS0W36569

4 750 ден
Надградба на гаранција (од 2 на 4 години) Upgrade Warranty from 3 years to 4 years for E14, E15 G2/G3, TB13s, TB14 G3, TB14 G2, TB15 G2 G3 G4, TB14s Yoga, TB Plus/ Up to 4Y Courier/Carry-in upgrade; E14, E15 G2/G3, TB13s, TB14 G3, TB14 G2, TB15 G2 G3 G4, TB14s Yoga, TB Plus
Компатибилност: Надградба на гаранција (од 2 на 4 години) за ; E14, E15 G2/G3, TB13s, TB14 G3, TB14 G2, TB15 G2 G3 G4, TB14s Yoga, TB Plus
Part No: 5WS0A23756

12 600 ден

11 пронајдени производи


За системи