Специјализирана Lenovo продавница
Ранци и ташни

Lenovo 15.6-inch Laptop Casual Backpack B210 Black;
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40T84059

1 490 денLenovo ThinkPad 15.6 Laptop Casual Toploader T210 Black
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40T84061

1 490 денThinkPad 15.6-inch Laptop Casual Toploader T210 Gray
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40T84060

1 490 денLenovo 15.6-inch Laptop Casual Backpack B210 Grey
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40T84058

1 490 денLenovo ThinkPad Basic Backpack
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40K09936

1 990 денThinkPad Casual 15.6-inch Topload Case
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40X54259

3 050 денLenovo Business Casual 15.6-inch Backpack
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40X54258

3 500 денThinkPad Essential Plus 15.6-inch Topload (Eco)
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X41A30365

3 500 денThinkBook 15.6" Laptop Urban Backpack - Grey
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 15.6"
Part No: 4X40V26080

3 500 денThinkPad Essential Plus 15.6-inch Backpack (Eco)
Компатибилност: Сите преносни компјутери со размер до 16"
Part No: 4X41A30364

3 900 ден


14 пронајдени производи


По вид