Специјализирана Lenovo продавница
Секогаш поврзани и секаде со Вашите омилени апликации за работа и забава - со најпопуларната мобилна платформа во светот.
Повеќе ефективност при работа - со помоќни процесори и можностите на Windows 8. Функционалност на PС и максимална мобилност.

Таблет со тастатура и моќен процесор - идеален за работа и забава
Цени од 22 690 ден
Види ги моделите од Windows Таблети IdeaPad D >