Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Глувчиња и тастатури

Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse Essential

1 890 ден
1800.0

[Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse Essential] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X30L79922

Lenovo Essential Wired Keyboard and Mouse Essential


Комбинација од тастатура и глувче

Оваа комбинација од тенка и стилска тастатура и глувче Ви нуди одличен квалитет во модерно решение. Тенката тастаура со 3 зони со number pad има многу тивки типки. Дедицираните медиа копчиња Ви овозможуваат контрола врз она што најмногу го користите. Ергономското глувче Ви нуди комфорт и поддршка во текот на целиот ден. Со леснотија ќе ги завршувате задачите со помош на прецизниот 1600dpi ласерски сензор и скрол тркалото во 4 насоки.

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >