Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Монитори

ThinkVision P32u

58 990 ден
56180.950000000004

[ThinkVision P32u] | LenovoOnline.mk

ThinkVision P32u


Визијата станува вистина

Мониторот ThinkVision P32u е комбинација од феноменални визуелни карактеристики и поврзување без напор со што се добиваат моќни перформанси и прецизно гледање. Од креативни задачи, како што се графички дизајн и фото-ретуширање, до прикажување детални содржини за корисници како финансиски аналитичари, научници и истражувачи, овој монитор нуди најголема прецизност. Уште повеќе, со интуитивното поврзување овозможено од портот Thunderbolt 3, може да се поврзат два 4К монитори за непречено мултитаскирање и неспоредливо визуелно искуство.

ВНИМАНИЕ! Моделите по нарачка се достапни 30-60 работни дена од денот на нарачката!

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >