Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

ThinkPad Ethernet Extension Cable Gen 2

2 190 ден
1855.93

[ThinkPad Ethernet Extension Cable Gen 2] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X90Q84427

ThinkPad Ethernet Extension Cable Gen 2


Пристап до LAN мрежа

Пристап до мрежа со адаптерот ThinkPad Ethernet за системи кои немаат RJ-45 конектор преку одредена порта. Поврзете го вашиот лаптоп, таблет или компјутер со корпоративниот VPN или друга локална мрежа. Адаптерот е компактен и може да се носи насекаде со вас, бидејќи лесно се вклопува во системската торба. Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >