Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

Lenovo ThinkPad USB 3.0 to Ethernet Adapter

1 500 ден
1271.19

[Lenovo ThinkPad USB 3.0 to Ethernet Adapter] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X90S91830

Lenovo ThinkPad USB 3.0 to Ethernet Adapter


Мрежен пристап преку USB-C порта

Адаптер за мрежен пристап ThinkPad USB 3.0 до етернет за системи што немаат RJ-45 конектор >

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >