Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

ThinkPad 170W AC Adapter (slim type)

5 700 ден
4830.51

[ThinkPad 170W AC Adapter (slim type)] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X20S56701

ThinkPad 170W AC Adapter (slim type)


ThinkPad 170W Slim AC - мал и лесен адаптер

ThinkPad 170W Slim AC адаптерот е новиот адаптер со тенок и мал дизајн. Тоа е совршена замена или резервен адаптер за напојување за вашите ThinkPad Workstation машини. Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >