Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

ThinkPad 90W AC Adapter

3 800 ден
3220.34

[ThinkPad 90W AC Adapter] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:40Y7663

ThinkPad 90W AC Adapter


AC адаптер за одредени Lenovo 3000 лаптопи, ThinkPad T, R, X, SL, Z и Edge серии

Стандард EU. Некомпатибилен со ThinkPad W510. Компатибилен со ThinkPad Advanced Mini Dock, ThinkPad Essential Port Replicator и ThinkPad External Battery Charger.


Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >