Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

Lenovo USB-C to Ethernet Adapter - AC adapter

1 750 ден
1483.05

[Lenovo USB-C to Ethernet Adapter - AC adapter] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X90S91831

Lenovo USB-C to Ethernet Adapter - AC adapter


Мрежен пристап преку USB-C порта

Sleek design/ Full-size RJ45 connector/ LEDs on RJ45 connector to indicate activity and link status Support PXE boot, Wake-On-LAN, MAC pass through if host notebook supports, 5 Gbit/s on USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) connectors, slower than 10 Gbit/s on USB 3.1 Gen 2 connectors, and slower than 20Gbit/s on USB 3.2 connectors

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >