Специјализирана Lenovo продавница
Преносни компjутери
ThinkPad и Lenovo лаптопи


ThinkPad - безкомпромисни бизнис машини. Високи перформанси и легендарна сигурност.
Lenovo - модерен дизајн и разновидни карактеристики - ниски цени, ултра мобилни или супер перформанси.
Смартфони
Lenovo смартфони

Сериjа VIBE - премиум смартфони
Сериjа S - повеќефункционални смартфони
Сериjа P - со моќни процесори
Сериjа A - пристапни смартфони
Таблети
Android и Windows таблети

Android таблети - секогаш поврзани и секаде со Вашите омилени апликации за работа и забава - со најпопуларната мобилна платформа во светот.
Windows таблети - повеќе ефективност при работа, со помоќни процесори и можностите на Windows 8. Функционалност на PС и максимална мобилност.
Десктопи
Десктоп системи - продуктивни системи, лесни за управување со висока заштита и флексибилност.
All-In-One системи - компактни, функционални и сигурни аll-in-one системи со стилски дизајн.
Работни станици - професионални системи со високи перформанси, приспособливост и сигурност.
Тенки клиенти - системи за работа со виртуелни машини во корпоративна IT инфраструктура.