Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock 2 Gen

21 190 ден
20180.95

[ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock 2 Gen] | LenovoOnline.mk

ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock 2 Gen


ThinkPad Thunderbolt 3 Workstation Dock 2 Gen е компатибилна со сите уреди со USB-C и Thunderbolt системи. Двојните UHD дисплеи обезбедуваат најдобра видео експлоатација.Добивате подобрени перформанси со професионално видео решение и ексклузивна управливост на мрежата.

ThinkPad Workstation Dock вклучува:
     
 •  Docking Interface: USB-C and Slim Tip
 • Video Ports: Два DisplayPort; Два HDMI; Еден Thunderbolt 3 DownStream Port (video/data)
 • USB Ports: Пет USB 3.1 Gen 2 (1 provide always-on mobile device charging)
 • Networking: Gigabit Ethernet Port
 • Audio: 3.5 mm Stereo/Microphone Combo Port
 • Security: Kensington Lock Slot
 • Power: Slip Tip for 135W Power-in


 • Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

  Бесплатна достава

  Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
  повеќе информации >