Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock

12 890 ден
12276.19

[ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock] | LenovoOnline.mk

ThinkPad Hybrid USB-C with USB-A Dock


Зголемете ја вашата продуктивност со ThinkPad Hybrid USB-C со USB-A Dock

ThinkPad хибридниот USB-C со USB-A приклучок ги проширува можностите на повеќето лаптопи, нови или стари, што го прави совршен за претпријатијата со различни компјутери и периферни уреди. ThinkPad Hybrid USB-C со USB-A нуди три брзи портови USB3.1, до двојна резолуција UHD 4K и брзо полнење на ThinkPad лаптопите. И, со вклучениот адаптер USB-C во USB-A, може да обезбеди приклучок на други лаптопи кои не се Lenovo или кои немаат USB-C приклучок.
 • Docking interface: USB-C cable with USB-C to USB-A dongle
 •  Three USB 3.1 gen2 (10Gbps, 1x always-on)
 • Two USB 2.0
 • USB-C port (Data, 5V 3A power)
 • 10/1000 Gigabit Ethernet
 • Two DisplayPort
 • Two HDMI Port
 • Combo Audio jackHDMI
 • Up to two UHD displays connection via DisplayPort™/HDMI™ ports

  Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

  Бесплатна достава

  Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
  повеќе информации >