Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Софтвер

Оперативен систем Microsoft Windows 10 Professional 64 bits English 1pk DSP OEI DVD

8 500 ден
8095.24

[Оперативен систем Microsoft Windows 10 Professional 64 bits English 1pk DSP OEI DVD] | LenovoOnline.mk

Оперативен систем Microsoft Windows 10 Professional 64 bits English 1pk DSP OEI DVD


Новиот Windows 10 Ви овозможува да гледате филмови, да играте игри, да разговарате со пријателите, да пристапите до Вашите датотеки секаде или да ја најдете Вашата омилена апликација во Windows Store. Оваа верзија на Windows 10 е на англиски јазик. Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >