Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Приклучни станици

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub

USB 3.0, USB 2.0, USB-C, audio / video, HDMI, SD Card, TransFlash Card

4 590 ден
3889.83

[Lenovo USB-C 7-in-1 Hub ] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4X90V55523

Lenovo USB-C 7-in-1 Hub

USB 3.0, USB 2.0, USB-C, audio / video, HDMI, SD Card, TransFlash Card


Еден кабел, седум опции

Само со еден кабел лесно поврзете се со еден надворешен 4К уред со HDMI, три USB-A уреди, два SD/TF читачи на картички и еден USB-C полнач. Минималистички дизајн, лесен за употреба и без потреба од инсталации.

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >