Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Монитори

ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 27

23 590 ден
22466.670000000002

[ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 27] | LenovoOnline.mk

ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 27


Слобода да работите, мислите и напредувате

Приклучете ThinkCentre Tiny или ThinkStation Tiny и вашиот ThinkCentre Tiny-in-One (TIO) 27 веднаш станува сè-во-едно (AIO) компјутер кој ви заштедува на простор. Сепак, за разлика од другите AIO, кога вашите потреби се менуваат, можете да го освежите мониторот или компјутерот - наместо целиот систем.

ВНИМАНИЕ! Во цената е вклучен само мониторот, без Tiny компјутер.

Моделите по нарачка се достапни 30-60 работни дена од денот на нарачката!

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >