Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Батерии и адаптери

Lenovo 65W AC Wall Adapter (round tip)

2 400 ден
2033.9

[Lenovo 65W AC Wall Adapter (round tip)] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:GX20L29354

Lenovo 65W AC Wall Adapter (round tip)


Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >