Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Додатоци за таблети

YOGA Tab 3 10" sleeve, Black

1 490 ден
1262.71

[YOGA Tab 3 10" sleeve, Black] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:ZG38C00542

YOGA Tab 3 10" sleeve, Black


YOGA Tab 3 10" sleeve

YOGA Tab 3 10" sleeve Ви нуди долготрајна сигурност и безбедност за Вашиот таблет. Уредот е заштитен од мекиот материјал растегнат околу него. Кожата е цврсто поврзана со задната страна со помош на ултразвучна технологија. Боја на моделот - црна.

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >