Специјализирана Lenovo продавница
Почеток Галантерија Медиумски уреди

Lenovo ThinkPad Ultraslim USB DVD Burner

3 390 ден
3228.57

[Lenovo ThinkPad Ultraslim USB DVD Burner] | LenovoOnline.mk
НАРАЧАJ
PN:4XA0E97775

Lenovo ThinkPad Ultraslim USB DVD Burner


Надворешен оптички уред

ThinkPad Ultraslim USB DVD burner е компактна надворешна оптичка единица на Леново. Компатибилен со USB 2.0 и USB 3.0. Вклучува PowerDVD софтвер.

Подетален опис

Контактирајте нè за потврда на залихата пред секоја нарачка

Бесплатна достава

Доставата на производи над 6 000 денари е бесплатна за целата земја
повеќе информации >