Ексклузивна Lenovo продавница

TOA E THINKPAD

img

01. THINK – УНИКАТЕН ДИЗАЈН


ThinkPad – го нуди најдоброто од современите компјутерски технологии.
img

02. THINK - АВАНТУРИСТИЧКИ

ThinkPad e првиот мобилен компјутер кој стигнал на базниот камп на Монт Еверест и првиот кој е испратен во вселената, на Меѓународната вселенска станица.

03. THINK - ОТПОРНИ

Замрзнувани, смачкувани и детонирани - докажано поиздржливи од било кога. Лаптопите ThinkPad заслужено одговараат на воениот стандард
Mil-SPEC 810G.

04. THINK - ЗАД КУЛИСИТЕ

ThinkPad инженерите ја споделуваат страста со која ги создаваат најдобро проектираните персонални компјутери.

05. THINK - ЗАМИСЛЕТЕ СИ ГИ МОЖНОСТИТЕ

Што и да правите, каде и да сте, секогаш можете да сметате на ThinkPad.
img

*Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.